Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari
Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari. Kari, a především to z luštěnin, je často vnímáno jako pokrm ostré chuti, neurčitého vzhledu, z nespecifických surovin. Zavedený mýtus je ale dokonale vyvrácen právě tímto kari z čočky Beluga. Ta se při vaření nerozvaří a z kari tak nevznikne nevzhledná kaše. Potěcha oka je tedy zajištěna a potěšeny budou i chuťové pohárky, které nebudou sežehnuty extrémní pálivostí, ale mile překvapeny příjemně pikantní, krémovou chutí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod
Jak vyrobit domácí mast na opruzeniny | návod. Opruzeniny jsou spíše problémem miminek a batolat, přesto občas postihnou i dospělého člověka. I masti…
Jak na vaječný likér s pravou vanilkou | recept na domácí likér
Jak na vaječný likér s pravou vanilkou | recept na domácí likér. Lahodné spojení vajíček, smetany a rumu v té nejvoňavější možné podobě. S…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Jak si vyrobit svícen ze zavařovačky na Halloween | DIY
Pomalu ale jistě se děti v mateřských školách i děti z nižšího stupně základních škol ve výtvarné výchově zabývají svátkem Halloween. Připravují kostý…
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty. Staré recepty mají pro mě zvláštní kouzlo. Obdivuji, jak se dříve upo…