Zelenina
Nejnovější články v kategorii
Pokrm lahodící patru i oku, takové hodnocení si zaslouží dušené vepřové s mrkví a hráškem. Měkké kousky šťavnaté vepřové plece, kořenitou mrkev a jemn…
Medvědí česnek polévkám natolik „sluší“, že bychom ho mohli přidávat téměř do každé. Nikomu by nevadil, tak jako málokomu v polévce vadí koř…
Při cestě za téměř zapomenutými jídly či původními recepturami nešlo minout jednu z ikon studené lahůdkářské výroby – feferonkový salát. Je zajímavé,…
Co je pro Bulharsko v gastronomii nejtypičtější? Přece šopský salát! „V pravém bulharském šopském salátě balkánský sýr obsahuje kulturu bifidus bulgar…
Francouzské brambory? Kluci v akci ve svém pořadu pochybují, že francouzské brambory pocházejí z Francie. „Ale přeci jenom – Francie je…
Francouzské brambory Pohlreich upekl v pořadu Šéf na smetaně. A ne náhodou. Do francouzských brambor se dává smetana. A připravují se bez masa, z bram…
Nejlepší recepty z dýně Hokkaido. Doslova převrat v českém pohledu na dýně se podařilo udělat odrůdě dýně Hokkaido. Dýně Hokkaido vstoupila…
Dýňová polévka v podání kuchařů kulinárního TV pořadu Kluci v akci zrakům diváků rozhodně neunikla. Málokdo ale ví, že Kluci v akci představili už cel…
„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-…