Pohlreich recepty
Nejnovější články v kategorii
Francouzské brambory Pohlreich upekl v pořadu Šéf na smetaně. A ne náhodou. Do francouzských brambor se dává smetana. A připravují se bez masa, z bram…
Zelňačka s klobásou? Pohlreich ochutnal zelňačku na tehdejší farmě Bolka Polívky. „Kyselica, jo? Valašská… Nejsem expert na valašskou kuchyni, ale je…
Kulajda podle Pohlreicha? Českou kulajdu nebo dršťkovou polévku vařil Pohlreich už v emigraci ve francouzské restauraci La Guillotine, jejíž majitel P…
„Dneska mám chuť udělat dvě věci. První je jít na výlet. A druhá? Udělat si svíčkovou,“ podělil se o svůj záměr šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro multico…
„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-…
Dýňová polévka z dýně hokaido je výtečná, sytá, lehce stravitelná a hotová prakticky bez námahy. Dopřát si ji můžeme koncem léta a na podzim, kdy dýně…
Česnečka? Přece výborné přírodní antibiotikum, které pomáhá posílit imunitní systém, překonat nachlazení a chřipku. Je vhodná do zimy i k otužení těla…