Recepty Ládi Hrušky: Svíčková podle Ládi Hrušky? Nabízíme chutnější a levnější
Recept „apoštola levných jídel“ Ládi Hrušky na výbornou svíčkovou, kterou zvládne každý, vzbudil vlnu ohlasů. Přitom nápad nazvat jídlo z kuřecího masa svíčkovou byl tím nejméně „bolestným“ počinem. Jedna porce „svíčkové z kuřecího masa“ vyšla Láďu Hrušku na 49 korun. Zkusili jsme to jinak – a jedna porce vychází bratru na dvacku. Ovšem i s polévkou a houskovými knedlíky. To vše bez konzervantů – jen z čerstvých surovin.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Pohlreich: Svíčková na smetaně | recept
„Dneska mám chuť udělat dvě věci. První je jít na výlet. A druhá? Udělat si svíčkovou,“ podělil se o svůj záměr šéfkuchař Zdeněk Pohlreich pro multico…
Pravý „hospodský guláš“? Podle původní receptury z kližky
Nic tak nepotěší, jako dobrý hovězí guláš. A nic tolik nezklame, jako guláš nedobrý. Uvařit dobrý guláš, to nepotřebuje ani tak „zaručený“ recept, jak…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Jak si vyrobit svícen ze zavařovačky na Halloween | DIY
Pomalu ale jistě se děti v mateřských školách i děti z nižšího stupně základních škol ve výtvarné výchově zabývají svátkem Halloween. Připravují kostý…
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty. Staré recepty mají pro mě zvláštní kouzlo. Obdivuji, jak se dříve upo…