Prostřeno! Vendula vsadila na špekové pralinky, hráškový krém, pečenou panenku a carpaccio
Prostřeno! a utkání o 50 tisíc korun pokračuje. Tento týden druhá hostitelka v pořadí pozvala televizní diváky a účastníky pořadu Prostřeno! do Blanska. Svobodná Vendula Rechová si své recepty dovezla ze zahraničí, kde pět let pracovala jako servírka. A protože má průpravu ze střední školy gastronomie a hotelnictví, má se Prostřeno! na co těšit. Jak ale Vendula prozradila, hraje spíše na efekt, protože vařit údajně neumí. „Pokud vyhraju, potěší mne to, ale spíš to byl takový hec,“ říká Vendula. Překvapí?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Prostřeno! Lucie nachystala bylinkové uzlíčky, hovězí vývar a tiramisu. Hlavním chodem Pálivá huba
Pořad Prostřeno! se pomalu, ale jistě blíží do finále. Své kuchařské umění ve čtvrtečním vysílání představila mladá maminka, 29letá Lucie Stropkovská.…
Prostřeno! Tento týden začal biftečky, drůbežím vývarem, kuřecími špízy a tvarohovým závinem
Tento týden se k plotně jako první postavila maminka na mateřské dovolené Helena Novotná. Pondělní vysílání dílu pořadu Prostřeno! zavítalo za Helenou…
Prostřeno! Pavla nabídla kuřecí menu: těstovinový salát, vývar a prsa ve švestkové omáčce
Ve třech chodech kuřecí maso. Uspěje kuřecí menu 35leté Pavly Zemánkové, v současnosti nezaměstnané tiskařky u soutěžících pořadu Prostřeno? Velkou zá…
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod
Jak na čištění lebek– metody zbavení tkáně | návod. Ačkoli jsou zvířecí lebky zajímavou a užitečnou pomůckou při hodinách biologie, jejich zakoupení n…
Jak líhnout kuřata v umělé líhni | rady a návody
Jak líhnout kuřata v umělé líhni | rady a návody. V dnešní době není jednoduché sehnat slepice nehybridních plemen. Často jsou k mání pouze mladí koho…