Pohlreich: Famózní bramborový salát. Bez majonézy, i z nových brambor
„Bramborový salát? Všichni ho dělají s vařenýma bramborama a majonézou. Takový unavený to je. My potřebujeme bramborový salát, co bude mít nějaký sex-appeal v sobě, rozumíš?“ naznačuje šéfkuchař Pohlreich, kterým směrem se recept na bramborový salát i z nových brambor a bez majonézy může ubírat. Netradiční, ale neméně chutnou cestou.
A překvapivě Pohlreichův bramborový salát je jednodušší než ten v českých a slovenských kuchyních tradičně připravovaný. A tady je celý recept s tipy a triky šéfkuchaře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
mě to přijde docela živé, svěží. Takže letím pro smetanu a hořčici.
Další zajímavé články
Pravý feferonkový salát: Tajemství odhaleno
Při cestě za téměř zapomenutými jídly či původními recepturami nešlo minout jednu z ikon studené lahůdkářské výroby – feferonkový salát. Je zajímavé,…
3x dýňová polévka „hokaido“ pro Pohlreicha
Dýňová polévka z dýně hokaido je výtečná, sytá, lehce stravitelná a hotová prakticky bez námahy. Dopřát si ji můžeme koncem léta a na podzim, kdy dýně…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Kluci v akci: Laskonky kokosové. Recept Erhartovy cukrárny
Aby kokosové laskonky byly křehké a doslova se rozplývaly na jazyku a krém v laskonkách pochvalně ocenil i přísný mlsoun, zavítali do vyhlášené…
Domácí zavařování: Uvaříme džem nebo marmeládu?
U domácí zavařeniny nemusíme kontrolovat obsah „eček“ a procenta obsaženého ovoce. V domácí zavařenině bude jen to, co jsme do ní sami dali. Ovšem dom…
Nic famózního.
Když čtu "od Pohlreicha", je jasné, že to není nic moc.
Mnoha "fantasie" a chuťovo nic zajímavého, spíš amatérske.
Řek bych hůř, než staniční bufet za komunismu.