Kluci v akci: Boršč s červenou řepou
Receptů na boršč s červenou řepou je bezpočet. Ruský boršč, ukrajinský boršč, polský boršč… Co region, to jiné přísady i recept. „Základem dobrého ruského boršče je hlavně silný masový vývar. Ideální jsou tři druhy masa – skopové, vepřové a hovězí. My na boršč s červenou řepou použijeme hovězí žebro, vepřovou plec a kus kližky,“ uvede recept na tradiční polévku s červenou řepou Filip Sajler z pořadu Kluci v akci.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Kluci v akci: Sekaná z mletého masa. Recept na českou klasiku dle Sapíka
„Pustíme se do sekané z mletého masa. Uděláme si typickou českou sekanou,“ uvádí recept Filip Sajler z pořadu Kluci v akci. Na sek…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Recept na pracny od tety Jarky ze Štoků (dvoubarevné medvědí tlapky)
Recept na pracny: Vánoční cukroví označované jako pracny, medvědí tlapky nebo i medvědí pracky Kluci v akci upekli podle osvědčené…
Piškotová roláda, která se povede. Recept Kluků v akci pro začátečníky
Piškotová roláda, která povede i začátečníkům? Jednoduchý recept na piškotovou roládu s marmeládou představili v pořadu Kluci v akci te…
Kluci v akci: Lívance bez kynutí a se švestkovým rozvarem jako za Karla IV.
Kluci v akci tyto lívance bez kynutí těsta označují za karlštejnské. „Vždy když Karel IV. přijel na hrad Karlštejn, přál si udělat lívance. A měl k to…