Hlíva ústřičná: Objevte 3 vybrané recepty z hlívy ústřičné!
Konzumací hlívy ústřičné přispíváte ke snižování cholesterolu v krvi a zvyšování odolnosti organismu vůči infekcím. I když slavné československé velkopěstírny hlívy ústřičné už zanikly, k hlívě jako přírodního zdroje tělu prospěšných látek se začínáme vracet. A to je dobrá zpráva. Obzvlášť, pokud s civilizačními chorobami chceme bojovat účinně. Hlíva ústřičná je výborná surovina do polévek a omáček. Uplatnění jistě najdou i tyto tři recepty na hlívu ústřičnou ve vaší kuchyni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Kluci v akci: Laskonky kokosové. Recept Erhartovy cukrárny
Aby kokosové laskonky byly křehké a doslova se rozplývaly na jazyku a krém v laskonkách pochvalně ocenil i přísný mlsoun, zavítali do vyhlášené…
Domácí zavařování: Uvaříme džem nebo marmeládu?
U domácí zavařeniny nemusíme kontrolovat obsah „eček“ a procenta obsaženého ovoce. V domácí zavařenině bude jen to, co jsme do ní sami dali. Ovšem dom…
Jak využít měsíček lékařský | bylinky a léčivky
Jak využít měsíček lékařský | bylinky a léčivky. Jak využít veselou bylinku s oranžovými květy věděli již staří Římané. U nás se rostlina využívá od s…
Jak zpracovat hlívu ústřičnou | rady a recepty
Jak zpracovat hlívu ústřičnou | rady a recepty. Tato v současnosti nejčastěji pěstovaná houba je zmiňována už v básni z období vlády čínské dynastie S…
Veselé velikonoční květináče: Pro radost a jarní náladu
Vlastnoručně vyrobené veselé květináče pomohou vytvořit velikonoční ovzduší v bytě. Materiál, který je na ně potřeba, se najde v každé domác…