Domácí sekaná z kuřete: Za málo peněz hodně muziky
Sekanou z kuřete nenajdeme ve starých českých kuchařkách. Vysvětlení je prosté – kuře dřív byla vzácnost a udělat z něj sekanou by bylo škoda. V současné době patří naopak kuřecí maso k nejlevnějším druhům masa, a tak konečně můžeme doslova naplňovat někdejší propagační slogan „Kuře stokrát jinak“. Kuřecí sekaná je vděčný výrobek – najde uplatnění v teplé i studené kuchyni, poslouží k pestrosti doma připravovaných svačin. Nezanedbatelná je také její výrobní cena a fakt, že v domácí sekané budeme konzumovat jen to, co do ní sami dáme.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Kuře pečené na másle se špekem aneb Kuře od babičky Marty
Pečené kuře nikdo neodmítne. Obzvlášť, když má vykřupanou kůžičku a maso je až ke kosti dobře propečené a skrz naskrz báječně ochucené a pro…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Jahodové dezerty: Ani dieta nám nezabrání, abychom si pochutnali
Ono je prima dopřávat si v sezoně jahodové knedlíky, koláče, bublaniny, dortíky a dorty. Ale co když takové dobroty nesmíme jíst? Diabetici,…
Jak vyrobit zasněžený svícen | návod na výrobu dekorace
Jak vyrobit zasněžený svícen | návod na výrobu dekorace. Kdo si hraje, nezlobí. Znáte to pořekadlo, že? A protože se blíží Vánoce a děti jsou čím dál…
Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky
Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky. Malinové a jahodové džemy patří mezi nejoblíbenější ovocné konzervy. A podle mého…