Jak uvařit hrušková povidla | recept našich prababiček
Jak uvařit hrušková povidla | recept našich prababiček. Naše babičky si vážily všeho, co se na zahradě nebo v ovocném sadu urodilo a všechno co se nesnědlo hned, zpracovaly na dobu, kdy byla o čerstvé ovoce a zeleninu nouze. Z mnoha druhů ovoce se vařila povidla, která se využívala i jako sladidlo místo cukru. Hrušková povidla byla také velmi oblíbená, i když věhlasu těch švestkových nedosáhla. Jak si povidla z hrušek uvařit, se dozvíte v následujících krocích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty
Jak uchovat houby na zimu podle osvědčených starých receptů | babiččiny recepty. Staré recepty mají pro mě zvláštní kouzlo. Obdivuji, jak se dříve upo…
Jak uvařit mrkvový džem | netradiční recept
Jak uvařit mrkvový džem | netradiční recept. V loňském roce jsem poprvé vyzkoušela sladký rosol s mrkví podle tohoto receptu: https://www.jaktak.…
Jak udělat ostružinovou zavařeninu s příchutí perníku | recept
Jak udělat ostružinovou zavařeninu s příchutí perníku | recept. Letos se ve velkém urodily ostružiny, jak v lese, tak i šlechtěné v zahrádkách. Bylo b…
Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky
Jak udělat malinový džem s březovým cukrem | recept i pro diabetiky. Malinové a jahodové džemy patří mezi nejoblíbenější ovocné konzervy. A podle mého…
Jak snadno připravit ovocné džemy z letního ovoce | zavařování
Jak snadno připravit ovocné džemy z letního ovoce | zavařování. Červen a prázdninové měsíce jsou obdobím, kdy dozrává mnoho druhů tuzemského ovoce a j…