Jak vařit z vepřového masa: Tipy, triky a recept na vepřovou pečeni
Jak vařit z vepřového masa: Tipy, triky a recept na vepřovou pečeni. Patříte k lidem, kteří se vstupem do řeznictví dostávají na tenký led? Hledíte na pestrost nabídky a zmocňuje se vás panika? Nevíte, jaký je rozdíl mezí tím a oním kouskem, váháte nad množstvím a nakonec koupíte jako vždy obligátní kuřecí prsíčka? Zachovejte klid. To je normální. Kupovat maso v řeznictví se člověk musí naučit, jinak to nejde. Nabízíme malého průvodce nákupem vepřového masa.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Bratislavské plecko, receptura z dob společného státu
Bratislavské plecko, originální receptura 13113 podle někdejší československé státní normy (ČSN). Na bratislavské plecko se nemusí jezdit do slovenské…
Kroupy: Recepty na chutná jídla z neprávem opomíjených krup
Kroupy, svrchní slupky zbavená zrníčka ječmene, jsou přes svůj starobylý původ potravinou, která splňuje požadavky moderní racionální kuchyně. Kroupy…
Bramborový salát. Kluci v akci a 3 nejlepší recepty
Kluci v akci bramborový salát připravují v televizním pořadu ČT poměrně často. Ať už jako vánoční bramborový salát, nebo jako přílohu k…
Jahodové dezerty: Ani dieta nám nezabrání, abychom si pochutnali
Ono je prima dopřávat si v sezoně jahodové knedlíky, koláče, bublaniny, dortíky a dorty. Ale co když takové dobroty nesmíme jíst? Diabetici,…
Jak vyrobit zasněžený svícen | návod na výrobu dekorace
Jak vyrobit zasněžený svícen | návod na výrobu dekorace. Kdo si hraje, nezlobí. Znáte to pořekadlo, že? A protože se blíží Vánoce a děti jsou čím dál…